Och lite annat också.

04 september 2010

Igår åkte vi till Helsingör med skolan. Bussen hämtade upp mig här i Tyringe och sedan bar det av. Rebecka och jag tyckte att det var ganska långtråkigt men vi kom fram och klev på båten. Där hände inte mycket. Förutom att lärarna köpte öl, så nu vet vi varför vi åkte på den resan.

Sedan åkte vi till Danske Tekniske museum. Där fanns massa gamla flygplan, ubåtar, cyklar, maskiner, bilar, telefoner, skrivmaskiner och annat sånt trevligt, eller mindre trevligt beror på hur man ser det. Det fanns en del intressant att se och det sög inte så väldigt hårt. Roligaste var när Rebecka fick hicka i ett ekande rum, och alla tittade.

Sedan så tyckte vi att vi inte hade så mycket att göra i Helsingör så vi hoppade på första bästa båt och åkte till Helsingborg och åt och sedan hoppade på första bästa tåg hem igen.

Sedan framåt kvällen kom Pappa, Örjan, Kent och Rolf hit. Det var mycket högre ljudvolym i lägenheten än jag är van vid.

Idag har jag bara slappat, och bakat och duschat och slappat. Gubbarna har varit borta hela dagen och kollat på något i Hörby, de är snart tillbaka då ska vi äta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar