Och lite annat också.

03 december 2011

Idag har jag umgåtts med Helen och Tintin hela dagen. Vi var på loppis på Västerskolan, och trodde ju att det skulle vara som vilket loppis som helst med bord med massa saker på, någon klass som skulle på klassresa och behövde pengar eller något.
Men så var det ju inte.
Skolan skulle rivas så de sålde ut allt som de inte behövde i sin nya skola och som ingen annan skola ville ha.
Så vi gick runt i massa klassrum och kikade och undersökte. Sedan gick vi ner i källaren, och det var verkligen en såndär skräckfilms-källare.
Lågt i tak, rått ojämnt betonggolv, stenväggar, massa små skrymslen och mörka rum osv. Ganska läskigt.

Och där nere fanns massa saker. Som plastgranar, en gammal tv i ett tv-skåp eller vad man ska säga, massa skrivmaskiner, en kartong med Husmoderns köksalmanack från 1933 och framåt, glasflaskor och mått från kemilektionerna, gymnastikredskap och massa annat konstigt och roligt.

Hittade lite smått och gott, men tyckte mest om att gå omkring och titta.

Sedan åkte vi hem till Helen och drack te och satt och pratade, bla annat om redovisningen vi har på tisdag. Som jag måste börja med strax.
Hon hade lånat sin mammas bil så vi körde till maxi och handlade lite. Så jag lyxar till det med kycklingfile fylld med mozzarella och typ någon basilikasås lindad med bacon och balsamicosås till. Gott gott gott.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar